Salarisadministratie

Wil je meer grip houden op je loonkosten en je administratieve lasten verminderen? Besteed je salarisadministratie uit aan Online Accountants MKB. Onze specialisten zorgen voor het verlonen van de salarisstroken van alle CAO’s en dienen aangiften in bij de Belastingdienst. Bovendien kunnen ze als je vragen beantwoorden over salarissen, CAO-afspraken, ontslagzaken, ziekteverzuim en werknemersverzekeringen. We geven je online inzage in salarisstroken, aangiften en toeslagen. Met het door ons gebruikte online systeem www.loket.nl kan zelfs een compleet HRM-dossier worden bijgehouden.

Kosten salarisadministratie Rotterdam

De kosten voor salarisadministratie zijn € 15,- eenmalige instelkosten per nieuwe werknemer, € 95,- voor het opmaken van een arbeidsovereenkomst, € 75,- per jaar voor een pensioenopgave, € 75,- per werkgever per jaar voor inzage in de salarisadministratie en € 9,50 per werknemer per jaar voor inzage in zijn salarisstroken via internet.

Wanneer je de salarisadministratie wil uitbesteden om meer grip te houden op je loonkosten, zijn Arthur Hukom en Ronald van IJsselmuide uit Rotterdam je graag van dienst!


Meer informatie vind je op onze op onze tarievenpagina.

 

Nu meer weten!