Online boekhouden

Online boekhouden lijkt misschien moeilijk, maar bij OAMKB Rotterdam doen we samen met jou je administratie in een geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke online omgeving, ook wel portal genoemd. Het online boekhoudprogramma dat we hiervoor gebruiken wordt door ons helemaal ingericht op jouw onderneming. Vanaf het begin krijg je van ons een uitgebreide instructie om je op weg te helpen. Vervolgens kun je zelf aan de slag met het boekhoudprogramma.

Bij OAMKB Rotterdam gebruiken we de beste online boekhoudpakketten, waaronder Reeleezee en Twinfield. Met een online boekhoudpakket maak je als ondernemer zelf eenvoudig je facturen en doe je snel en makkelijk je betalingen. Het lijkt in die zin op internetbankieren.
Daarnaast kun je in datzelfde programma je eigen kasboek bijhouden en worden bankafschriften automatisch ingelezen. Zo heb je altijd overzicht in je openstaande en te betalen posten. Boekhoudkundige kennis is niet vereist, maar het is wel handig als je een beetje handig bent met computers. Dan kun je meer taken zelf doen, waardoor je kosten nog lager worden. Natuurlijk blijft ke online accountant over je schouder meekijken en je administratie controleren. Ga aan de slag met boekhouder Arthur Hukom! 

OAMKB Rotterdam werkt met de volgende boekhoudsoftware: